Wulvig

Godt håndværk gennem
tre generationer

Wulvig ApS er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for fremstilling af tekstiler og syarbejde til springmadrasser, tøj, sengetæpper og møbler. I dag syr og producerer vi produkter i høj kvalitet til især begravelsesindustrien og plejesektoren, men også i møbelindustrien og hos producenter af babyudstyr indgår produkter fra Wulvig i produktionen. Virksomheden er grundlagt i 1975 af min farfar. Min far overtog i 1981 og jeg blev ansat i firmaet 2017 og i 2021 blev jeg hovedaktionær og direktør.

Gennem generationer har familien bag Wulvig udviklet sig inden for faget og givet de gode håndværkstraditioner og ekspertviden videre til Anja Kristensen, som er tredje generation i branchen og ejer af virksomheden. Siden virksomhedens start har det gode håndværk og forståelsen for det formål, vores produkter tjener, været vores hovedfokus. Derfor er produkter fra Wulvig kendetegnet ved en gennemgående høj kvalitet og fokus på vores kunders behov. Vi leverer et væld af forskellige materialer og farver og går langt for at imødekomme vores kunders ønsker.

I os får du en samarbejdspartner, som tager hånd om dine behov med stor sikkerhed, professionalisme og nærvær. Det kan vi, fordi vores 30+ års erfaring giver os den indsigt og know-how, der skal til, for at skræddersy det helt rigtige produkt til dig og din virksomhed. Her mødes du af specialister, hvis fornemste opgave er at give dig en god oplevelse og gå den ekstra mil for, at samarbejdet lykkes.

Anja_Kristensen_02-removebg-preview (1)
Læs mere om vores produkter her eller kontakt os – alle forespørgsler er velkomne.
Fokus på grøn

Bæredygtig fremtid

Hos Wulvig ved vi, at vi har et ansvar for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Derfor arbejder vi løbende på at implementere en grønnere tilgang i driften af vores virksomhed:
Vi køber så mange råvarer som muligt i EU og støtter indkøb i nærområdet
Vi fylder blandt andet puder med affald fra vores systue
Vores produktion holdes i EU på vores egen systue i Bulgarien
Vores kontor i Danmark er bygget i træ med integrerede solceller, hvis overskudsstrøm anvendes til vores firmabil
Vi arbejder på at udfase nylon og polyester til fordel for mere naturlige produkter som fåreuld, hør og papir
Vi omstiller vores bygninger til grønnere energikilder såsom varmepumper og solceller